Server status

Fredag d. 27/4-18 kl. 20.20

Kære brugere

Efter flere dage med løbende angreb fra hackere, der overbelastede vores servere og gjorde SOL.dk delvis utilgængelig, har vores teknikere nu fået løst problemet, så SOL.dk igen virker.

Teknikerne vil dog arbejde videre med at opdatere serverne i aften og i løbet af weekenden for at sikre, at alt fungerer, som det skal, og så vi forhåbentligt ikke oplever samme problem igen. De forventer ikke, at dette betyder, at siden vil være nede igen, men det kan ske i kortere perioder, hvis teknikerne er nødt til at genstarte visse services.

Vi beklager meget ulejligheden og takker for jeres tålmodighed.

Mvh. SOL-redaktionen