Vedhæft filer i en mail

Skal du medsende filer i en mail, kan du gøre følgende:

- Oprette en ny mail.

- Dernæst kan du klikke på klipsen  i menuen eller vælge 'Vedhæft en fil' i højre side (se nederste billede).

-Herved kommer en boks frem, og du vil automatisk få vist dine filer på computeren. I I nogle browsere sker dette ikke automatisk, og du skal derfor klikke på "Vælg arkiver" for at åbne indholdet fra din computer.

Vælg filen eller filerne (du kan vælge flere på en gang), og tryk 'Overfør' som vist på billedet. Hver fil må maks. fylde 5 MB, og du kan sende 25 MB pr. mail.

- I højre side kan du se, hvilke filer du har vedhæftet, samt hvilket format de er i (word, jpg, excel, pdf etc.).

- Færdiggør og send herefter din mail som normalt.