SOLmail på mobil og tablet

Her kan du finde en guide til, hvordan du sætter din mail op på din mobiltelefon eller tablet. Hvis du har en Android eller Nokia Lumia telefon, kan du downloade en guide her:

Download Android guide

Download Nokia Lumia guide

Hvis du derimod har en iPhone eller iPad, kan du herunder læse, hvordan du sætter din SOL-mail op.

(Vejledningen er lavet ud fra iPhone, men kan nemt overføres til iPad)

1. Gå ind i "Indstillinger" og vælg "E-mail, kontakter, kalendere"
  2. Tryk på "Tilføj konto"
  3. Vælg "Andre" (bill. 1)
  4. Vælg "Tilføj e-mailkonto"
  5. Udfyld alle punkter som vist på billede 2
  6. Vær sikker på, at IMAP er valgt i toppen (bill. 3)
    BEMÆRK: Hvis du benytter POP3 i stedet for IMAP, vil du ikke kunne se dine mails i din indbakke på SOL.dk
    A. Navn: Det navn som står som afsender på alle mails sendt fra din iPhone
    B. E-post: Hele din SOL-emailadresse
    C. Beskrivelse: Bliver automatisk udfyldt

7. Server til indgående post (bill. 4)
    D. Værtsnavn: mail.sol.dk
    E.  Brugernavn: Hele din SOL-emailadresse
    F. Adgangskode: Dit password til din SOL-mail, ligesom på nettet

Server til udgående post (bill. 5)
    G. Værtsnavn: smtp.sol.dk
    H. Brugernavn: Hele din SOL-email adresse
    I. Adgangskode: Dit password til din SOL-mail, ligesom på nettet

8. Tryk "Næste". Der kan gå op til 2-3 minutter før der sker noget på telefonen, så hav tålmodighed. Du bliver muligvis spurgt, om du vil prøve at oprette forbindelse uden SSL, dette skal du svare ja til! (bill 6)

9. Tryk på "Arkiver" for at gemme alle indstillinger. (bill. 7)

10. Gå dernæst til din "Mail" fra din iPhone hovedskærm. Her finder du din nye SOL-konto, hvor du fremover kan åbne og sende mails.

Bill. 1

Bill. 2

Bill. 3

Bill. 4

Bill. 5

Bill. 6

Bill. 7

Tags: mobil, mobiltelefon, smartphone, tablet, android, nokia, lumia, ios, mail