Sådan deaktiverer du Adblocker

Hos SOL.dk kan du gratis læse nyheder, debattere og oprette en mail. Alt dette er ikke gratis for os at opretholde, og af den grund bliver vi nødt til at vise reklamer på siden.

Derfor beder vi alle brugere om at deaktivere deres Adblocker på SOL.dk. Fra den 1. september 2017 vil det nemlig ikke længere være muligt at tilgå siden, hvis man blokerer for reklamer.

Selvom du deaktiverer Adblocker på SOL.dk, vil programmet stadig være aktivt på andre hjemmesider. I den vedhæftede guide kan du se, hvordan du deaktiverer Adblocker på SOL.dk.

Guide til at deaktivere Adblocker