SMTP fejl (554)

Kan du ikke sende eller videresende mails, og får du en besked om, at din konto er blevet lukket pga. spammy behaviour, er det fordi din mail er blevet misbrugt af ukendte spammere, og vores server har derfor automatisk lukket ned for yderligere afsendelse.

For at åbne din konto for afsendelse igen, skal du sende en mail til supporten, hvor du skriver, hvad du gerne vil have lavet dit password om til.

For at undgå, at din konto fremover bliver misbrugt, skal du lave en stærk adgangskode som indeholder:

• Mindst ét tal
  • Mindst ét lille bogstav
  • Mindst ét stort bogstav
  • Mindst 8 tegn

Du sender din anmodning her:

http://support.sol.dk/hc/da/requests/new

Med venlig hilsen
SOL-redaktionen
Kundeservice - SOL.dk

tags: #spammybehaviour #afsendelse #mail #videresend #smtpfejl #554