SMTP fejl (554) - Problemer med at sende mails

Kan du ikke sende eller videresende mails, og får du en besked om, at din konto er blevet lukket pga. spammy behaviour, er det fordi din mail er blevet misbrugt af ukendte spammere, og vores server har derfor automatisk lukket ned for yderligere afsendelse.

For at åbne din konto for afsendelse igen, skal du ændre din kode. Du kan selv gøre det under
Min profil -> Skift kodeord eller ved at logge ind her:

http://sol.dk/user/edit/password

For at undgå, at din konto fremover bliver misbrugt, skal du lave en stærk adgangskode som indeholder:

• Mindst ét tal.
  • Mindst ét lille bogstav
  • Mindst ét stort bogstav
  • Mindst 8 tegn

Alternativt kan supporten ændre dit kodeord. Du sender din anmodning til supporten her:

http://support.sol.dk/hc/da/requests/new

Med venlig hilsen
SOL-redaktionen
Kundeservice - SOL.dk

tags: #afsendelse #smtp554 #smtpfejl #videresende