Sådan tager du et screenshot

I nogle tilfælde har vi brug for et 'billede' af din skærm (screenshot), så vi kan hjælpe dig bedst muligt med din supportsag. Måden, du tager et screenshot på, afhænger af, hvilken enhed du sidder med.

PC
Tryk på knappen 'Print screen' på dit tastatur. Tasten kan også hedde 'Prt. sc'.

Dermed tager du et screenshot, som enten vil ligge på dit skrivebord, i overførsler eller i udklipsholderen. Du kan herefter kopiere dit screenshot ind i fx Word ved at trykke på Ctrl+v.

Mac
Tryk på knapperne Kommando(cmd) + Shift + 3.

Dermed tager du et screenshot, som enten vil ligge på dit skrivebord, i overførsler eller i udklipsholderen. Du kan herefter kopiere dit screenshot ind i fx Pages ved at trykke Kommando(cmd)+v.

Mobiler og tablets

iPhone & iPad

Android

Windows Phone