Sådan sletter du cookies og midlertidige internetfiler

Har du problemer med at komme ind på SOL.dk eller din SOLmail, er det altid en god ide at slette dine cookies og herefter prøve på ny igen.

Når du udfører denne handling, skal du klikke væk fra SOL.dk, så du ikke ser fejlen længere, fx ved at gå ind på www.google.dk og herefter udføre nedenstående handling. Det er også en god idé, at lukke din browser helt ned efter handlingen er udført.

Husk altid at fjerne cookies og midlertidige internetfiler for hele din historik og ikke kun for den seneste time, som ofte er standardindstillingen.

Klik på et af de nedenstående links, som passer til den browser, du benytter for nøjagtig instruktion i sletning af cookies i netop din browser:

Til iPhone, iPad og Ipod Touch, kan du benytte denne guide: http://support.apple.com/da-dk/HT1677