Problemer med log ind

Får du ikke lov at logge ind på din konto, skal du først sikre dig at du har skrevet dit brugernavn uden '@sol.dk', da login boksen kun beder om dit brugernavn, hvilket er det som står FORAN @sol.dk.

Du skal også sikre dig, at du bruger det rigtige link til mailen, hvis det er denne du vil ind på. Du kan enten tilgå mailen på rette måde ved at klikke ind på  http://sol.dk/user?destination=/webmail eller ved blot at klikke på emailikonet fra enhver SOL side.

Hvis du fortsat har problemer, er du velkommen til at send os en henvendelse med brugernavn og password med mest mulig information om fejlen her: http://support.sol.dk/hc/da/requests/new.

Har du glemt din adgangskode, kan du sende os en henvendelse. I henvendelsen bedes du skrive så mange af følgende oplysninger som muligt, så vi kan sikre os, at du er den retmæssige ejer af kontoen:

- Dit navn
- Dit brugernavn
- Din fødselsdato
- Dit postnummer
- Hvornår var du sidst logget ind?

NB: HUSK altid at skrive en alternativ emailadresse, så du er sikker på at modtage vores svar!

Tags: Password, kan ikke huske, logind, login, kode