Sådan sletter/flytter du flere mails på én gang

Der er flere måder, hvorpå du kan slette eller flytte flere mails på én gang. Herunder nævner vi de mest benyttede:

Metode 1: Du kan blot trække en enkelt email over i en mappe. Enten en selvoprettet mappe eller fx papirkurven.

Metode 2: Har du sat et flueben ud for dine mails, er det blot at vælge dem, du vil slette/flytte, og dernæst trykke på papirkurven øverst i knap-panelet, eller hive dem over i en ny mappe.

Metode 3: Du kan også holde CTRL/CMD-tasten nede og klikke på de mails du vil slette, eller flytte.

Metode 4: I bunden af alle mapper finder du et punkt der hedder 'Vælg'. Her kan du vælge imellem:

- 'Alle': Markerer alle mails. OBS - Der kan være mails, du ikke kan se, fordi du skal scrolle ned på siden. Så vær påpasselig ved brugen af denne!

- 'Aktuel side': Markerer alt på den side, du står på. OBS - Der kan være mails, du ikke kan se, fordi du skal scrolle ned på siden. Så vær påpasselig ved brugen af denne!

- 'Ulæste': Vælger alle de mails, du IKKE har læst, OGSÅ dem på alle de andre sider af din mail!

- 'Markeret': Vælger alle de mails, du har markeret med et flag ud for på alle sider i mailen.

- 'Invertér': Omvender de mails, du allerede måtte have valgt, så de modsatte mails bliver valgt.

- 'Ingen': Fjerner alle markeringer, så intet er valgt.