Automatisk feriesvar

Hvis du vil have, at afsendere skal adviseres om, at du er på ferie eller lignende, kan du få mailen til at sende en besked tilbage til dem med denne information.

Du skal blot oprette et filter, som gør dette:

Gå til 'Indstillinger' og vælg 'Filtre'. I bunden af kolonnen 'Filtre' trykker du på plusset for at tilføje ny regel.

Angiv et sigende navn for reglen.

Marker 'Alle meddelelser'

Vælg 'Svar med besked' fra rullemenuen og indtast den besked, modtagerne skal have på mail.

Du har også mulighed for at angive en alternativ mail eller sætte en tidsbegrænsning.

HUSK at trykke 'Gem' i bunden.

Her kan du se, hvordan det kan se ud: