Blokér bestemt afsender

Ønsker du, at mails fra en bestemt afsender skal blokeres/slettes omgående, kan du opsætte nedenstående regel, som gør dette automatisk for dig:

Gå ind under 'Indstillinger' og vælg 'Filtre' i venstre side. Tryk på det lille plus nederst i kolonnen 'Filtre'.

Angiv et sigende navn så du ved, hvad denne regel går ud på.

Under 'For indkomne besked' skal 'matcher en af følgende regler' være markeret. Dernæst skal du vælge 'Afsender' i første boks, og lade den blive stående på 'er ens med' og dernæst indtaste den mailadresse, som skal blokeres. Til sidst skal du vælge 'Slet besked'.

Tryk på '+' eller '-' for at tilføje flere, eller fjerne, regler for den pågældende mail.

HUSK at trykke Gem i bunden.