Opret dig på SOL

Vil du gerne have en SOL-mail eller debattere på debatten, skal du have en SOL-profil. Når du opretter dig hos os, får du automatisk en e-mailadresse samt adgang til debatten.

Når du opretter dig, skal du angive et brugernavn. Dette brugernavn er også det som står foran @ i din e-mail. Så hvis du opretter brugeren "anne" vil din SOL-mail hedde "anne @ sol.dk".

Du opretter en profil ved at klikke her: http://sol.dk/user/register

Tags: Opret e-mail, tilføj, ny email, mail