Jeg har glemt mit kodeord/password

Hvis du har glemt dit kodeord/password, kan du kontakte SOL.dk ved at lave en henvendelse: http://support.sol.dk/hc/da/requests/new

Heri skal du indtaste din alternative e-mailadresse som blev brugt da du oprettede din SOL-konto. Du kan også indtaste en ny, så du er sikker på at modtage vores svar

For at sikre os at du er den retmæssige ejer af kontoen, bedes du i din henvendelse svare på så mange af følgende informationer som muligt:

- Navn
- Brugernavn/SOL-mail
- Fødselsdag
- Postnummer
- Hvornår du mener sidst at have været logget på
- Eksempler på mails, du har modtaget eller sendt sidst?

Herefter vil vi så modtage et nyt password.

Efter du har logget på igen, kan du selv ændre koden under Min profil -> Skift kodeord eller ved at logge ind her: http://sol.dk/user/edit/password

Tags: kode, kodeord, password, glemt, huske