Markér som spam, og oplær dit spamfilter

Får du mange spammails i din Indbakke, skal du markere disse som spam ved at vælge dem og trykke på Spam ikonet øverst Spam_ikon

Derved oprettes der en regel på serveren om, at disse mails ikke er ønsket og derved altid bliver sorteret fra.

Sker det modsatte, at en mail du ikke mener er spam lander i din spam-mappe, kan du markere denne mail inde fra spam-mappen via ikonet "Denne maile er ikke spam"  og derved husker serveren dette til næste gang og mails fra denne adresse lander i din Indbakke istedet.

Læs om hvordan du nemt indstiller dit spamfilter her.

Læs mere om hvad spam er, og hvad der kan gøres, ved at klikke her.

Tags: junk, junkmail