Sådan skifter du dit password

Af og til er det en rigtig god idé at skifte dit password af sikkerhedsmæssige årsager.

På SOL.dk har du kun 1 password, uanset om du vil ind i din mail eller skrive indlæg i forummet. Så når du skifter password gælder ændringen for begge steder!

God password skik er, at bruge både store og små bogstaver samt tal. Det er også en god idé at gøre det som en forkortelse af en sætning som fx: I 2008 blev jeg far. Dette kan laves om til "i2008BjF" og på denne måde sikres en god og sikker adgangskode, som let kan huskes.

Du ændrer din adgangskode ved at trykke på 'Min Profil' -> 'Skift kodeord' - eller ved at klikke her.

OBS! Efter du har skiftet din kode, skal du logge af SOL.dk igen, og dernæst logge på med den nye kode.

HUSK! at du aldrig må bruge Æ, Ø eller Å i et password. Undgå også at bruge mellemrum da disse vil få din mail til at virke som om den er låst!

Tags: Kodeord, kode, ændring