Opret og slet mapper

Du kan selv oprette flere mapper ved at klikke på 'Indstillinger' og dernæst 'Mapper'.

Her kan du se de mapper som pt er i din mail. Vil du oprette en ny mappe, trykker du på plusset  nederst i venstre hjørne, hvorved du kommer til siden 'Mappeegenskaber'.

Her angiver du navn for mappen samt om den skal ligge i ved siden af de eksisterende mapper eller under eksempelvis indbakken. Hvis du ønsker mappen på niveau med de andre mapper, vælger du '---' under 'Mappe et niveau op'.

Du kan også vælge 'Listevisningsmode', hvor du kan vælge imellem 'Liste' eller 'Tråde'. - 'Liste' viser indholdet på vanlig vis med en liste over hver enkelt mail der er i mappen.
- 'Tråde' samler mails fra samme korrespondance i en lang tråd, så du ved mange svar lettere får et overblik.

Slet en mappe

Vil du slette en mappe, skal du klikke på den pågældende mappe og dernæst i vælge 'Slet' bunden på tandhjulet.

OBS! Kan du ikke se det lille plus skyldes det at du bruger en ældre browser som ikke understøtter det nye format. Fx. Internet Explorer 7.0. Du er nødt til at opgradere, eller bruge en anden browser af nyere dato.