Indhold vises ikke korrekt i Chrome

Bruger du Google Chrome, burde du ikke have de store problemer med mailen. Der er dog enkelte tilfælde, hvor vi har set, at nogle toolbars kan give fejl, hvor bla. mapperne i venstre side mangler, mails ikke kan vises o.lign.

Gør din mail dette, kan du gøre følgende:

1. Tryk på de 3 streger i Chrome's højre øverste hjørne og vælg 'Indstillinger'.

2. Vælg dernæst 'Udvidelser' i venstre side.

3. Her kan du fjerne fluebenet ud for diverse udvidelser, du har aktiveret i Chrome, eller du kan trykke på skraldespanden for at slette dem helt, hvis du alligevel ikke bruger dem.

Læs mere om udvidelser i Chrome her: https://support.google.com/chrome/answer/187443