Slet SOL-mail og profil

Ønsker du ikke længere at have din SOL-mail eller profil, kan du gøre dette ved at sende os en henvendelse: http://support.sol.dk/hc/da/requests/new

Skriv dit Brugernavn og Password i henvendelsen, så vi er sikre på at du er den rette ejer af kontoen. Giv også gerne en grund, så vi i fremtiden kan blive bedre.

Hvis du ikke kan huske din kode, bedes du udfylde så mange af følgende informationer som muligt:

- Navn
- Brugernavn/SOL-mail
- Fødselsdag
- Postnummer
- Hvornår du mener sidst at have været logget på

Herefter sletter vi din konto.

NB: Skriv gerne en alternativ mail i henvendelsen, så du er sikker på at modtage vores svar.

ADVARSEL! Dette sletter din SOL-mail og profil fuldkommen, så vær sikker på, at det er dette, du ønsker. Vi kan derefter ikke genskabe dine data, herunder også mails!

Dine indlæg i debatten vil ikke blive slettet, og vil derfor stadig kunne ses.

Tags: Luk konto, luk mail, udmeldelelse