Opret en kontaktgruppe

Vil du gruppere dine kontaktpersoner i adressebogen, så du nemt kan sende mails til alle disse, kan du oprette grupper og vælge mellem alle dine kontakter i adressebogen.

1. Gå ind i din adressebog og klik på plusset  i nederste venstre hjørne for at tilføje en ny gruppe.

2. Der bliver tilføjet en ny tom gruppe oppe øverst i din adressebog, i venstre side under 'Personlige adresser'. Navngiv gruppen og tryk enter. Du kan oprette så mange grupper, som du vil.

3. Herefter skal du vælge, hvilke personer du vil have med i din gruppe. Klik på én kontaktperson ad gangen og vælg gruppen ved hver person.

Når du har valgt de kontakter, som skal findes i den pågælende gruppe, kan du klikke ind på selve gruppen i venstre side og se, hvem der er medlem af denne.

Herefter kan du så sende mails til alle personer i en given kontaktgruppe ved at trykke på 'Skriv en ny besked' ikonet.

OBS! Kan du ikke se det lille plus skyldes det at du bruger en ældre browser som ikke understøtter det nye format. Fx. Internet Explorer 7.0. Du er nødt til at opgradere, eller bruge en anden browser af nyere dato.

NB: Alle viste navne er fiktive.

Tags: kontakt, persongruppe, send til flere