Tilføj flere modtagere i én mail

Hvis du ønsker at sende til flere modtagere på én gang kan du gøre følgende:

Er modtagerne oprettet i adressebogen er det bare at begynde at skrive i "Modtager" feltet. Derved slår systemet op i adressebogen og finder modtageren. Når den rette modtager er fundet og vises på skærmen, taster du Enter. Derved bliver personen valgt, og du kan nu fortsætte med at skrive næste modtagers navn, og fortsætte på samme måde.

Er modtagerne ikke oprettet i adressebogen, indtaster du den første e-mail i "Modtager" feltet og når hele adressen er tastet ind, laver du et komma og et mellemrum, og starter dernæst på at indtaste næste e-mail adresse, og så fremdeles.

En anden metode er at, oprette mailen direkte fra adressebogen. Gå ind i 'Adressebog' og udvælg de personer som skal modtage mailen. Brug CTRL/CMD-tasten for at vælge flere modtagere på samme tid (se billede herunder). Klik dernæst på ikonet med blyant og konvolut 'Skriv besked til', hvorefter din nye mail med de valgte modtagere bliver dannet.

NB: Alle viste navne og mailadresser er fiktive.